Bankkártyás termináljainknak köszönhetően a készpénz nélküli fizetés még sosem volt egyszerűbb!

Legyen szó a vendéglátásról, a szolgáltató szektorról, vagy bármely más iparágról, a kártyaolvasó terminál ma már szinte elengedhetetlen. Rád és vállalkozásodra szabott ajánlatunkért, keress minket bizalommal!

POS image

Biztonságos bankkártyás terminálok

A Novopayment a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő modern, stabil bankkártya leolvasó terminálokat kínál minden cég számára.

POS image

Bankfüggetlen POS terminálok

A Novopayment bankfüggetlen POS termináljai az összes általános betéti és hitelkártyát elfogadják, valamint a SZÉP kártyás fizetéseket is tudják kezelni, bármelyik banknál is legyen a számlavezetésed.

POS image

Gyors POS terminál igénylés

POS bankkártya elfogadó termináljaink üzembe helyezéséhez egyszerűen csak be kell kapcsolni a készüléket, és máris fogadhatod ügyfeleid kártyás fizetéseit. A POS kártyatranzakciók akár 1 napon belül jóváíródnak a számládon.

Miért a Novopayment

Évek óta dolgozunk Európa legnagyobb fizetési szolgáltatóival, hogy minden vállalkozás számára egyedi megoldásokkal tegyük megbízhatóvá és villámgyorssá a kártyás fizetést POS bankkártya leolvasó terminálokon.

Árajánlatkérés
POS image

Gyors, stabil kártyaolvasó terminálok

POS image

SZÉP kártya elfogadás

POS image

Nincs hűségidő

Terminálok

Elérhető bankfüggetlen POS termináljaink:

{{ suggestion.Name }}
Nem fogjuk megosztani az email címedet senkivel.

Novopayment: bankkártyás POS terminál igénylés 

        vállalkozásod méretétől függetlenül

Európa legnagyobb fizetési szolgáltatóival dolgozunk együtt, azon felül, hogy biztosítjuk a legnépszerűbb kártyamárkák elfogadását (MasterCard, Maestro, Visa, VPAY, UnionPay, JCB, Diners/Discover, Amex) az új technológiák használatát és garantáljuk, mint ApplePay, GooglePay.
Bankkártyaolvasó POS termináljainkon nem csak külön-külön, de kombinálva is tudjuk kínálni a Novopayment és partnereink kártyás fizetési módjait, hogy mindenképpen vállalkozásod igényeinek leginkább megfelelő megoldást nyújthassuk a felhasználóknak. Így tudjuk minden egyes cégnek biztosítani a gyors és hatékony készpénzmentes POS terminál fizetéseket, akármilyen szektorról is van szó.Miért ennyire fontos, hogy egy vállalkozás bankkártyaolvasó 

POS terminálokkal rendelkezzen?A bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés elfogadása mára már alapkövetelménnyé vált a kereskedelmi élet minden területén, akár családi tulajdonban lévő étteremről, akár több országban is jelenlévő szállodaláncról van szó. A vásárlók részéről szinte mindig elvárás lesz, hogy vállalkozásod termékeiért vagy szolgáltatásaiért bankkártyával is tudjanak fizetni.

A sikeres vendéglátáshoz kényelmes és gyors fizetési megoldásokat is tudnod kell biztosítani ügyfeleidnek. A Novopayment kártyaelfogadó POS terminálok igénylésével és használatával pedig ügyfélelégedettségi mutatóidat is növelheted. Rendkívül könnyen beüzemelhetők, hiszen a készülék áram alá helyezését követően máris fogadhatod az ügyfeleid által használt hitel, betét, vagy SZÉP kártyás fizetéseket.

Ha a lehető legkényelmesebb bankkártyás fizetési megoldást szeretnéd biztosítani ügyfeleid számára, akkor nem fogsz csalódni a Novopayment bankkártya leolvasó POS termináljaiban! Lépj velünk kapcsolatba és biztosítsd vállalkozásod sikerének alapját a legmodernebb POS terminálok igénylésével!Milyen előnyökkel jár a Novopayment bankfüggetlen

 POS kártyaolvasó terminálok igénylése?Széleskörű online fizetési módok bankfüggetlen POS terminálokkal

POS terminál fizetés esetén banktól függetlenül elfogadhatod a legelterjedtebb hitel és betéti kártyákat. Sőt, a Novopayment kártyaolvasó termináljaival a SZÉP kártya elfogadást is lehetőségként kínálhatod majd ügyfeleidnek. Így még könnyebben vásárolhatják majd meg fogyasztóid vállalkozásod termékeit, a kényelmes fizetési megoldások biztosításával pedig az impulzus vásárlások esélyét is növelheted!


Gyors POS terminál igénylés és telepítés

A Novopayment a legmodernebb POS terminálokat kínálja: bankkártyás leolvasó készülékeink beüzemeléséhez csupán be kell kapcsolni a készüléket, és máris üzemképesek lesznek, így pedig bank és SZÉP kártya elfogadóhelyként tekinthetsz majd a vállalkozásodra. Továbbá minden egyes kártyás fizetés után másnap már számíthatsz a számládon az összeg jóváírására.


Biztonságos kártyás fizetési lehetőség minden Novopayment terminálnál

A Novopayment komolyan veszi a biztonságos kártyás fizetést. Minden POS bankkártyás terminálunk megfelel a legszigorúbb cyberbiztonsági és PCI DSS előírásoknak is.


Éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat

Bármilyen problémád merülne fel, nem kell tartanod attól, hogy napokon át nem kapsz visszajelzést. Talpraesett ügyfélszolgálatunk 0-24 elérhető, és legkésőbb 24 órán belül megoldja a bankkártyás fizetési rendszerrel kapcsolatos fennakadásokat.


Áttekinthető POS bankkártya leolvasó terminál tranzakciók

A Novopayment online portált is rendelkezésre bocsát, ahol egy helyen bármikor ellenőrizheted az összes jóváírást, céged forgalmát, és a POS bankkártyás terminálon végbement tranzakciók részleteit is.