A Novopayment nagy választékban kínál biztonságos, megbízható és hatékony terminálokat, amelyek villámgyorssá teszik a készpénz nélküli fizetéseket.

Legyen szó nagy, vagy kisméretű kereskedelmi, gasztronómiai, szolgáltató vagy más iparágban tevékenykedő vállalatról, a Novopayment rendelkezik az Önnek és ügyfeleinek egyaránt megfelelő terminállal és ideális készpénz nélküli fizetési megoldással.


Elfogadást garantálunk a legelterjedtebb hitel, és betéti kártyák számára, így az Ön ügyfelei mindig a kívánságuknak megfelelő kártyával fizethetnek. Ez az ügyfél-elégedettség mellett az impulzusvásárlások esélyét is növeli.

Ajánlatkérés
subway icon

Nagyobb forgalom a spontán vásárlásokból.

subway icon

Központi számlázás minden betéti és hitelkártya számára.

subway icon

Az Ön igényeinek megfelelő, egyedi fejlesztési lehetőségek Android terminálokon megvalósítva.

subway icon

Gyors, biztonságos számlázási folyamat: minden tranzakció néhány munkanapon belül jóváíródik az Ön számláján.

subway icon

Világos, átfogó áttekintés: Online portál, ahol bármikor ellenőrizheti jóváírásait, forgalmát, és a tranzakciók részleteit.)

Ajánlatkérés

Termékek

A920

Nagy teljesítményű eszköz, elegáns megvalósítás - hamarosan

Egyaránt a hagyományos és az alternatív fizetési módok elfogadására optimalizálva, beleértve az NFC érintés nélküli, QR-kód beolvasást, a mobil- és pénztárca-fizetéseket, a Chip & PIN-t és a Swipe-t.

A80

Sokoldalú, hordozható és robusztus - hamarosan

Opcionális akkumulátor-tartalékának köszönhetően, sokoldalú, fix asztali vagy beltéri hordozható fizetési terminálként is működhet. Az A80 megbízható készülék, mely biztonságosan és gyorsan feldolgozza a fizetéseket, még a legforgalmasabb órákban is.

A60

Hordozható megoldás modern külső - hamarosan

A mindössze 300 g súlyú A60 az A sorozatú fizetési terminálok minden előnyeit könnyedén és elegánsan valósítja meg. Papírmentes, így segít csökkenteni környezeti lábnyomunkat, valamint az irodai költségeket.

A910

A legjobb felhasználói élményért - hamarosan

Lenyűgöző HD 5 "-es érintőképernyővel és beépített 2 MP vagy opcionálisan 5MP-es kamerával, LED-es zseblámpa technológiával, az A910 a legjobb vizuális és felhasználói élményt nyújtja minden környezetben. Az A910 biometrikus változatban is kapható.

S920

A gyors biztonságos mobil fizetésekhez

Az új, könnyű S920 modell a vendéglátás és az vendéglátóipar számára készült. A hordozhatóságot és egyszerűséget összpontosítottuk a Kereskedő személyzetének és az Ügyfeleknek egyaránt, a nagy felbontású nagyméretű színes érintő-képernyőnek köszönhetően. A csúcskategóriájú S920 készülékünk kivételes lefedettséggel és teljesítménnyel, gyorsabb és egyszerűbb tranzakciókat tesz lehetővé.

S800

Stabil megoldás masszív felhasználáshoz

Az S800 kompakt és elegáns tervezésű terminál. Nagyméretű színes képernyővel, széles választékú csatlakoztatási lehetőségekkel és beépített NFC-képességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a mobil és érintésmentes tranzakciók lebonyolítását. Az S800 egy 32 bites ARM11 processzort és nagy mennyiségű memóriát használ, hogy kivételes teljesítményt biztosítson.

Ajánlatkérés

KAPCSOLAT

map icon

H-1034 Budapest, Tímár utca 20. 4.em