Online bankkártyás fizetés beállítása vállalkozásod számára

Egyszerű, letisztult és modern online fizetési megoldások vállalkozásodnak. Megbízható online bankkártyás fizetési lehetőségeinkkel ügyfeleid is elégedettek lesznek!

Széleskörű online fizetési módok

Egyetlen platformon belül fogadjuk el az összes betéti -és hitelkártyát, továbbá többféle mobil, és országspecifikus online fizetési megoldásokat is támogatunk.

Biztonságos online fizetés

A Novopayment a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő online bankkártyás fizetési megoldásokat nyújtja, és a leghatékonyabb csalás megelőzési eljárásokat alkalmazza.

Egyszerű integrálás és bevezetés

Könnyen kezelhető és felhasználóbarát online bankkártyás fizetési megoldások

Díjkalkuláció

Szerződés

Egyszerű kapcsolódás

Aktiválás

Progress image
POS image

Naprakész és gyors

POS image

Rugalmas, moduláris kialakítás

POS image

Több mint 90 elfogadott pénznem


Kapcsolódás akár mindössze 5 perc alatt!

Direkt integráció és használatra kész pluginek a legelterjedtebb webshop rendszerekkel és szolgáltatókkal.

JSON API az egyedi integrációkhoz.
Kérd árajánlatunkat!

{{ suggestion.Name }}
Nem fogjuk megosztani az email címedet senkivel.

Novopayment: online fizetési módok vállalkozásod méretétől függetlenül


A Novopayment évek óta sikeresen dolgozik együtt Európa legnagyobb online fizetési szolgáltatóival.
Saját és partnereink bankkártyás fizetési módszereit külön vagy akár kombinálva is tudjuk kínálni, hogy garantáltan a lehető legjobb, az igényeidhez passzoló megoldást kaphasd meg tőlünk. Így tudjuk biztosítani mérettől és iparágtól függetlenül páratlan és innovatív kereskedői szolgáltatásainkat, akár kisebb családi vállalkozásról van szó, akár nemzetközi porondon működő multinacionális cégről. 
Az online bankkártyás fizetés elfogadása ma már szinte kivétel nélkül létfontosságú a kereskedelmi élet minden területén, de online webshopoknál elengedhetetlen. A Novopayment használatra kész szoftver modulokkal, úgynevezett „pluginekkel” támogatja a legismertebb webshop rendszereket, hogy a telepítést követően máris működjenek az új fizetési módok online áruházadban.
Fedezd fel az online értékesítésben rejlő lehetőségeket a Novopayment rendszereivel! Egy nyereséges webshophoz elengedhetetlenek az átlátható és biztonságos fizetési módok.Miért érdemes a Novopayment online 

bankkártyás fizetési megoldásait választanod?


Széleskörű online fizetési módok

Bankkártyás fizetésnél egyetlen egy kezelőfelületen belül fogadunk el minden általános hitel és betétkártyát, hogy ügyfeleid fizetőeszköztől függetlenül, könnyen vásárolhassák meg termékeid vagy szolgáltatásaid online. Ezenkívül többféle mobil fizetési módot is elfogadunk.


Internetes kártyás fizetés többféle valutával (DCC)

A Novopayment dinamikus valutaváltásának (DCC) köszönhetően a külföldön tartózkodó ügyfeleid saját valutájukban fizethetnek a webshopodban, bárhol is tartózkodnak a világon. Ez nem csak a nemzetközi ügyfeleid számára kényelmes: amikor valaki dinamikus valutaváltással fizet online a webáruházadban, az a vállalkozásod elszámolásának szempontjából is könnyebbség.
A Novopayment által telepített online fizetési módokkal több mint 90 pénznemben tudnak majd fizetni az ügyfeleid, továbbá 23 különböző valutában tudunk pénzt visszatéríteni.


Gyorsan telepíthető webshop fizetési megoldások

A Novopayment előre megírt, ingyenes pluginokkal dolgozik. Csakis a legnaprakészebb és legmegbízhatóbb technológiákat alkalmazzuk, hogy minél gyorsabban telepíthesd webáruházadba az elérhető, új fizetési módszereinket. A tényleges integráció akár pár órán belül is megoldható, és máris fogadhatod vásárlód rendeléseit.

Moduláris kialakítású online fizetési megoldások

A Novopayment által kínált internetes fizetési módok modulárisak, tehát lehetővé teszik, hogy a integrálást követően mindig a saját és ügyfeleid igényeihez igazíthasd rendszereinket.

0-24 elérhető ügyfélszolgálat

A Novopayment lelkiismeretes ügyfélszolgálata a nap 24 órájában elérhető, így éjjel-nappal számíthatsz szakértő csapatunk segítségére. 
A Helpdesk-ünk a probléma lejelentésétől számítva legkésőbb 24 órán belül elhárítja a felmerült hibákat, hogy biztosíthassuk üzleted zavartalan működését.

Személyre szabott online bankkártyás fizetési módok

Partnereink között megtalálhatók a legnagyobb fizetési szolgáltatók, mint például a Visa, a Mastercard és az Apple Pay. Árajánlat kérés esetén személyre szabott csomagot is össze tudunk állítani neked: rugalmas rendszerünknek köszönhetően ugyanis kombinálva is tudod majd alkalmazni partnereink online fizetési megoldásait, a webes fizetés minél zavartalanabb működéséhez!