Milyen POS termin√°lt vegyek? V√°laszd ki a legide√°lisabb POS termin√°lt v√°llalkoz√°sod sz√°m√°ra!

A legfrissebb vásárlási trendek szerint egyre inkább háttérbe szorulnak a készpénzes fizetések a bankkártyás tranzakciókhoz képest.

A fogyaszt√≥i ig√©nyeknek a legk√∂nnyebben egy bankk√°rtya termin√°l ig√©nyl√©s√©vel tehetsz eleget ‚Äď √≠gy biztos√≠thatod a gyors, biztons√°gos, √©s √©rint√©smentes fizet√©s lehetŇĎs√©g√©t a v√°s√°rl√≥idnak.

A k√ľlf√∂ldi v√°s√°rl√≥k is nagyobb kedvvel v√°s√°rolnak majd N√°lad, mivel nem kell elŇĎre k√©szp√©nzt v√°ltaniuk. Alkalmazottjaidnak kevesebb v√°lt√≥p√©nzt kell kezelni√ľk (ami az esetleges hib√°z√°sok es√©ly√©t is cs√∂kkenti), tulajdonosk√©nt pedig j√≥val k√∂nnyebben lehet ellenŇĎrizni a k√°rty√°s fizet√©seket.

A Novopayment k√∂vetkezŇĎ cikk√©ben most abban seg√≠t√ľnk, hogy milyen POS termin√°lt vegy√©l!


POS termin√°l v√°s√°rl√°s ‚Äď Mik a fŇĎbb szempontok v√°laszt√°sn√°l?


Ha azon gondolkozol, hogy milyen POS termin√°lt v√°lassz, √©rdemes azzal is tiszt√°ban lenned, hogy milyen t√≠pus√ļ k√©sz√ľl√©kek vannak. T√∂bbf√©le bankk√°rtya termin√°l is kaphat√≥ k√ľl√∂nf√©le m√©retekben, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ extra funkci√≥kkal, de alapvetŇĎen b√°rmelyiket is v√°lasztod, k√∂nnyen haszn√°lhat√≥, kis m√©retŇĪ eszk√∂z√∂krŇĎl van sz√≥, amelyek nem ig√©nyelnek sok helyet.

L√©teznek virtu√°lis termin√°lok is, applik√°ci√≥ form√°j√°ban (ilyen az √ļgynevezett SoftPOS). Ilyenkor az okostelefon veszi √°t a k√°rtyaolvas√≥ szerep√©t.


A hagyom√°nyos, fizikai bankk√°rtya leolvas√≥ termin√°lokat k√©t fŇĎ csoportra szok√°s osztani:

  1. Hordozhat√≥ termin√°l (Wireless POS) bankk√°rtya leolvas√≥. Ilyen p√©ld√°ul, amikor egy k√°v√©z√≥ban a felszolg√°l√≥ bankk√°rty√°s fizet√©s eset√©n kihozza a vend√©g asztal√°hoz a POS termin√°lt. Az erŇĎs akkumul√°torral rendelkezŇĎ termin√°lok huzamosabb ideig is k√©pesek mŇĪk√∂dni, an√©lk√ľl, hogy t√∂lteni k√©ne ŇĎket.
  2. Asztali termin√°l (Desktop POS). Ezeket a fix termin√°lokat √°ram alatt kell tartani a haszn√°lathoz. √ćgy viszont nem kell k√ľl√∂n idŇĎt sz√°nni a t√∂lt√©sre √©s eg√©sz nap ig√©nybe vehetŇĎk. FŇĎleg ott haszn√°lj√°k ŇĎket, ahol kev√©sb√© fontos szempont a hordozhat√≥s√°g, mint p√©ld√°ul egy szupermarketben, ahol egym√°s ut√°n rendezik v√°s√°rl√°sukat. 


Mindk√©t esetben k√∂nnyen elsaj√°t√≠that√≥ a haszn√°latuk. Mind a hordozhat√≥, mind az asztali termin√°lok sz√°mol√≥g√©phez hasonl√≠tanak, egyes eszk√∂z√∂k pedig sz√≠nes √©rintŇĎk√©pernyŇĎvel is rendelkeznek. EgyszerŇĪen √≠rd be a billentyŇĪzet seg√≠ts√©g√©vel a fizetendŇĎ √∂sszeget √©s ny√ļjtsd oda a vevŇĎnek, ha PIN k√≥d be√ľt√©se is sz√ľks√©ges.


A lényeg, hogy ismerned kell a vállalkozásod igényeit, hogy eldönthesd, hogy milyen POS terminált vegyél. Fixen, a kasszánál lesz a terminál? Pincér vagy futár fogja magával vinni? Milyen extra funkciók könnyítik meg Neked a használatát?


Milyen POS terminált vegyek? Bérlés vs vásárlás


Mindenk√©pp j√°rj ut√°na annak, hogy hossz√ļ t√°von milyen k√∂lts√©gekkel j√°r az adott termin√°l √ľzemeltet√©se, ugyanis nem csak az √°r, de a ny√ļjtott szolg√°ltat√°s tartalma is k√ľl√∂nb√∂zhet.

Figyelj oda, hogy lehetŇĎleg ne v√°s√°rold meg az √°ltalad kiszemelt POS termin√°lt ‚Äď a b√©rl√©s sokkal kifizetŇĎdŇĎbb hossz√ļ t√°von. 

  • A garanci√°lis √ľgyint√©z√©s idŇĎig√©nyes √©s komplik√°lt lehet.
  • Szolg√°ltat√≥ v√°lt√°s eset√©n a megvett termin√°l f√∂l√∂slegess√© v√°lik.
  • A szolg√°ltat√≥k nem helyezik √ľzembe azokat a k√©sz√ľl√©keket, amiket nem maguk bocs√°tanak rendelkez√©sre.
  • A b√©rl√©s k√∂lts√©gei √°tl√°that√≥k, √©s cser√©be az esetleges szerviz k√∂lts√©gek d√≠j√°t is tartalmazza.


Milyen POS termin√°lt vegyek a Novopayment-tŇĎl?


A Novopayment k√≠n√°lat√°ban a k√∂vetkezŇĎ k√©sz√ľl√©kekre k√©rhetsz egyedi √°raj√°nlatot tŇĎl√ľnk:


A80 POS termin√°l

Kiv√°l√≥ √°r-√©rt√©k ar√°nnyal rendelkezŇĎ POS termin√°l, eddigi v√©lem√©nyek alapj√°n fŇĎleg a KKV szektorban dolgoz√≥ c√©gek r√©szes√≠tik elŇĎnyben. Strapab√≠r√≥ √©s sokoldal√ļ.


S800 POS termin√°l

Gyakori √©s nagy mennyis√©gŇĪ k√°rty√°s fizet√©sek lebonyol√≠t√°s√°ra tervezett asztali POS termin√°l. Nagy kapacit√°s√ļ mem√≥ria, bivalyerŇĎs processzor, gyors nyomtat√≥. A sok perif√©ria csatlakoz√≥nak k√∂sz√∂nhetŇĎen tov√°bbi bŇĎv√≠t√©sek is lehets√©gesek.


A920 POS termin√°l

Az egyik legeleg√°nsabb √©s legmagasabb teljes√≠tm√©nnyel rendelkezŇĎ POS termin√°l sz√©ria a piacon. Ritk√°n kell t√∂lteni az erŇĎs akkumul√°tornak k√∂sz√∂nhetŇĎen. Az A920 Pro teljes√≠tm√©nye √©s energiahat√©konys√°ga p√©lda√©rt√©kŇĪ.


Q80 POS termin√°l

A legkompaktabb asztali bankk√°rtya termin√°l, vill√°mgyors nyomtat√≥val. A telep√≠t√©s is rendk√≠v√ľl egyszerŇĪ, el√©g egy szabv√°nyos ethernet csatlakoz√°s. Hasznos √©ttermekben, k√°v√©z√≥kban, szupermarketekben.


S920 POS termin√°l

Olyan vend√©gl√°t√≥ipari √©s mobilit√°st ig√©nylŇĎ tev√©kenys√©gek sz√°m√°ra lett kifejlesztve, ahol elsŇĎdleges fontoss√°g√ļ a k√©sz√ľl√©k hordozhat√≥s√°ga. ErŇĎs akkumul√°torral rendelkezik, sok√°ig mŇĪk√∂dtethetŇĎ t√∂lt√©s n√©lk√ľl.


D220 POS termin√°l

Nyomtat√≥ n√©lk√ľli k√©sz√ľl√©k, az egyik legk√∂nnyebb √©s legkisebb termin√°l a piacon. Modern, kicsi, √©s z√∂ld!


Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen POS terminált vegyél: a Novopayment a választásban is segít


Mindenk√©pp olyan szolg√°ltat√≥t √©rdemes v√°lasztanod, ahol t√∂bbf√©le modell k√∂z√ľl is v√°laszthatsz, √©s a szerzŇĎd√©si felt√©telek is √°tl√°that√≥ak. A Novopayment-n√©l se rejtett k√∂lts√©g, se hŇĪs√©gidŇĎ: a szolg√°ltat√°sunk √©s POS termin√°ljaink minŇĎs√©g√©vel gyŇĎzt√ľk meg minden eddigi √ľgyfel√ľnket.

Termin√°ljaink, szolg√°ltat√°saink bankf√ľggetlenek, a tranzakci√≥k 1 munkanapon bel√ľl j√≥v√°√≠r√≥dnak a sz√°ml√°don, profi √ľgyf√©lszolg√°latunk pedig 0-24 el√©rhetŇĎ, √©s teljes karbantart√°st is v√°llal a tŇĎl√ľnk ig√©nyelt k√©sz√ľl√©kekre.


Milyen POS termin√°lt vegyek? Ha nem tudsz kiigazodni a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szolg√°ltat√≥k aj√°nlatai k√∂z√∂tt, √©s nem vagy benne biztos, hogy melyik k√©sz√ľl√©kkel j√°rsz a legjobban, akkor j√≥ helyen j√°rsz.

Fordulj bizalommal a Novopayment szak√©rtŇĎi csapat√°hoz! Olyan √°tl√°that√≥, egyedi aj√°nlatot √°ll√≠tunk Neked √∂ssze, ami a legink√°bb kifizetŇĎdŇĎ a Te v√°llalkoz√°sod ig√©nyeinek!
Tov√°bbi cikkeink

Bankk√°rty√°s fizet√©s menete - Hogyan mŇĪk√∂dik pontosan a bankk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s?

Bankk√°rty√°s fizet√©s menete - Hogyan mŇĪk√∂dik pontosan a bankk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s?

BŇĎvebben
A POS termin√°l ig√©nyl√©s menete - √ćgy szerezheted be az √ļj bankk√°rtya termin√°lodat egyszerŇĪen

A POS termin√°l ig√©nyl√©s menete - √ćgy szerezheted be az √ļj bankk√°rtya termin√°lodat egyszerŇĪen

BŇĎvebben
Melyik a legolcsóbb POS terminál?

Melyik a legolcsóbb POS terminál?

BŇĎvebben