Egyszerű és gyors fizetési megoldások a Novopayment-nél

Innovatív pénzügyi megoldások vállalkozásod számára. Szolgáltatásaink között a modern, elektronikus fizetési módokat és a legnépszerűbb kártyás fizetési megoldásokat is megtalálod!

Árajánlatkérés
star icon

Biztonságos elektronikus fizetési módok

A Novopayment a leghatékonyabb csalás megelőzési megoldásokat kínálja a cyberbiztonság terén: bankkártyás POS termináljaink és online fizetési módjaink a legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelelnek.

star icon

Széleskörű bank és SZÉP kártya elfogadás

A Novopayment online fizetési megoldásaival az ügyfeleid által használt összes általános betéti- és hitelkártyát el tudod majd fogadni, bankfüggetlen POS termináljainkkal pedig SZÉP kártya elfogadóhelyként is üzemelhetsz.

star icon

Könnyen telepíthető bankkártyás terminálok és online fizetési módok

A Novopayment előre megírt, ingyenes pluginokkal dolgozik, így már pár órán belül is fogadhatod az online bankkártyás fizetéseket webáruházadban. Kártyaolvasó termináljainkat pedig csupán be kell dugni üzembe helyezésükhöz.

POS image

Bankkártyás POS terminál igénylés

A bankkártyás fizetés a kereskedelmi élet szinte minden területén alapkövetelménnyé vált: bankfüggetlen kártyaolvasó POS termináljainkkal még könnyebbé teheted a fizetés menetét!

POS image

Online bankkártyás fizetési módok

Egy webshop működtetésénél elengedhetetlen az online bankkártyás fizetés: a Novopayment megoldásaival mindenhonnan, több mint 90 pénznemben fogadhatod ügyfeleid vásárlásait!

POS image

Rólunk

A Novopayment évek óta dolgozik Európa legnagyobb fizetési szolgáltatóival, hogy egyedi megoldásokkal könnyítse meg minden vállalkozás számára az online és bankkártyás fizetések fogadását.

A számok magukért beszélnek

Előző nap

0

feldolgozott tranzakció

Több mint

0

tranzakció évente

Több mint

0

aktív szolgáltatás

Kérd árajánlatunkat!

Árajánlatkérés

A Novopayment bankkártyás és elektronikus fizetési módok 
további előnyei: megbízható, rugalmas rendszerek 
minden vállalkozás számára


Áttekinthető POS kártyaleolvasó terminál és online bankkártyás tranzakciók

A Novopayment saját felhasználóbarát ügyfélkapus rendszerrel is rendelkezik, ahol egy helyen könnyen ellenőrizheted üzleted összes tranzakcióját. Az adatok minden tranzakció után azonnal frissülnek, és kiváló alapot nyújtanak kimutatások és riportok elkészítéséhez.


A bankkártyás és elektronikus fizetési módok az igényeid szerint szabadon módosíthatók

Moduláris kialakításuknak köszönhetően a Novopayment és partnerei online bankkártyás fizetési módjait mindig vállalkozásod és a vásárlóid igényeihez alakíthatod.


Gyors, biztonságos számlázás POS terminálokon és online bankkártyás fizetés esetén

Online bankkártyás fizetésnél akár 3 munkanap után, a POS terminálon történő tranzakciók pedig 1-2 munkanapon belül jóváíródnak vállalkozásod számláján.


Dinamikus valutaváltás (DCC)

A Novopayment elektronikus fizetési módjaival az ügyfeleid által használt legelterjedtebb betét és hitelkártyákat tudod majd fogadni, bankkártyás POS termináljainkkal pedig a SZÉP kártya elfogadását is lehetővé teheted üzletedben. Emellett pedig online a dinamikus valutaváltásnak köszönhetően több mint 90 pénznemben fogadhatod majd ügyfeleid vásárlásait, és 23 különböző valutában tudsz majd pénzt visszatéríteni, ami különösen előnyös a nemzetközi porondon működő webshopok számára.


Nagyobb forgalom a kényelmes és gyors bankkártyás és elektronikus fizetési módoknak köszönhetően

A bankkártya és SZÉP kártya elfogadásával még praktikusabbá teheted majd vásárlóid számára a fizetés folyamatát, és így a spontán vásárlások esélyét is növelheted. Minél gyorsabb és biztonságosabb a vállalkozásodnál a fizetés folyamata, annál nagyobb hajlandósággal vásárolnak majd Tőled a fogyasztóid. A Novopayment bankkártyás POS termináljaival és online fizetési módjaival ezt mind könnyen elérheted!

map icon

H-1034 Budapest, Tímár utca 20. 4.em